"Smaak is onze signatuur, daarom werken we alleen met de beste natuurlijke ingrediënten."

Wat is GINGA

GINGA is een ambachtelijke gemberdrank met 100% natuurlijke toevoegingen. De verse Peruaanse gembers zorgen voor een lichtpittige nasmaak, de rietsuiker uit Mozambique zorgt voor een zoet karakter, de Siciliaanse citroenen voor de frisse bite en de specerijen brengen de smaken heerlijk samen .

Het resultaat is een uniek en verfrissend drankje.  Lees hier meer over onze natuurlijke ingrediënten.

 

Waarom GINGA

Wij geloven in puur. GINGA is ontstaan met het idee dat een ieder een gezonde vervanger van frisdrank en sap kan drinken, waarbij je voldoende water en de nodige vitamines en mineralen binnenkrijgt. 

Onze kracht bestaat uit het maken van een eerlijk, ambachtelijk & ecologische gemberdrank dat goed is voor je gezondheid, goed is voor het milieu en een bijdrage levert aan de boeren. Het is puur en dat proef je! 

Uniek & onderscheidend

De unieke smaak van GINGA hebben wij mede te danken aan onze partner “Saru Soda”. Sjoerd en Leslie zijn hardwerkende mannen, die tot het uiterst zijn gegaan om voor GINGA een ambachtelijk recept te creëren. De smaak van GINGA is door deze mannen gevormd tot een culinaire hoogstandje. Door de unieke samenstelling van gember, citroen en specerijen, kunnen er gemakkelijk nieuwe smaken worden gecreëerd en zijn de opties oneindig. Saru Soda is door de Europese Unie "Biologisch gecertificeerd". 

Gezondheid

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. In gember zit Gingerol. Gingerol bevat werkzame stoffen die een positief effect hebben op je weerstand, spijsvertering en misselijkheid. Tevens bevat gember boordevol vitamine B1, B2, B6 en vitamine C. Maar het is vooral een mineralenbommetje. Gember bevat Natrium, Kalium, Calcium, Fosfor, Ijzer, Magnesium, Koper en Zink. 

Deze vitamine en mineralen leveren een bijdrage aan je energieniveau, het immuunsysteem en het binnenkrijgen van essentiële voedingsstoffen.

Lifestyle

GINGA past perfect in je gezonde levensstijl en is een gezonder alternatief voor je dagelijkse frisdrank en sap. Het bevat boordevol vitamine, mineralen en hoge concentraties antioxidanten die je weerstand ondersteunen.

GINGA drink je aan de bar, kantoor, thuis, voor of na je trainings workout maar is ook lekker als mix in smoothies, mocktails en cocktails.

Kortom een frisse en gezonde dorstlesser, die het lekkerst smaakt wanneer je deze koud serveert.