VEEL GESTELDE VRAGEN

PRODUCT

Wat zijn de Ingrediënten van GINGA?

Ingrediënten: Water, Rietsuiker*, Gembersap* (33%), Citroensap* (3%), Citroenzuur, Specerijen*,

*van natuurlijke oorsprong

Hoe lang blijft GINGA goed?

Ongeopend op een droge plek bewaren. Voor houdbaarheid: zie opdruk fles. (na bottelen 2 jaar houdbaar)

Geopend: Na openen gekoeld bewaren, GINGA blijft dan +/- 8 weken goed! Wil je het langer bewaren, maak er dan ijsblokjes van! 

Is GINGA vegan?

Ja zeker! In GINGA zitten er geen dierlijke ingrediënten. GINGA draagt met trots het V-Label keurmerk NL0326-0001. De vegetariërsbond beheert en controleert het V-Label keurmerk in Nederland.

Wat betekent GINGA?

GINGA is geïnspireerd door de “Ginga Biri” en komt oorspronkelijk uit de Creoolse keuken. GINGA betekent Gember in het Surinaams. 

Zitten er toegevoegde suikers in GINGA?

Ja, de suikers in GINGA zijn nodig om de pittige Peruaanse gembers in balans te brengen. In 100ml GINGA zit 7 gram suiker, dat is minder dan cola en andere vruchtensappen. Bovendien gebruiken we natuurlijke rietsuiker.

Onze rietsuiker is afkomstig van een boerenorganisatie uit Mozambique die zich 100% focust op duurzaamheid met aandacht voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieu.

Is GINGA biologisch? 

Nee, als bedrijf niet. Gelukkig zijn onze ingrediënten wel 100% biologisch. Maar hoe kan dat?

De unieke smaak van GINGA hebben wij mede te danken aan onze partner "Saru Soda".  Saru Soda is SKAL gecertificeerd onder nummer NL-BIO-01-108844 en zij gebruiken in GINGA alleen biologische ingrediënten.  GINGA Drinks is sinds medio 2022 actief. Onze focus is om GINGA tot een stevige coöperatie te maken, vandaar dat we alleen werken met biologische ingrediënten. Zodra we onze financiële positie hebben verstevigd, gaan we zorgen dat wij ook dat certificaat kunnen binnen halen. Tot die tijd vermijden wij het B-woord :) ! 

Waarom is GINGA rood van kleur?

De unieke smaak van GINGA hebben we te danken aan de natuurlijke specerijen. In GINGA zit onder andere Hibiscus waardoor er een rode kleur ontstaat.

Waarom hebben jullie een indiaan verwerkt in het logo van GINGA?

GINGA is geïnspireerd door de Surinaamse gemberbier van mijn vader. De indiaan is de oudste bewoner van Suriname en is een symbool voor pure kracht!

Wat doe ik met mijn lege fles?

Glas kan eindeloos worden gerecycled zonder kwaliteit te verliezen. Door te recyclen bespaart veel grondstoffen en energie. Je helpt het milieu als je de glazenfles van GINGA in de glasbak gooit.

VERZENDING & BETALING

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij versturen GINGA alleen naar Nederland en België. Hier hopen we natuurlijk heel snel veel meer landen aan toe te voegen. 

Hoe lang duurt de verzending?

Op werkdagen besteld, betekent binnen 2 werkdagen bezorgd. In België kan dat 1 dag langer zijn. Hou rekening met langere verzending rondom Black Friday & Feestdagen. 

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard verzendkosten zijn € 4,95. Bestel jij boven de € 49,- dan is de verzending gratis. 

Ik wil mijn fles retourneren?

Dat vinden we in de eerste plaats erg jammer. Uiteraard heb je het recht om binnen de 14 dagen na levering het product naar ons terug te sturen: GINGA Drinks, Laan van Zuiderhoeven 31, 2134AT Hoofddorp. Stuur meteen ook een mailtje naar hello@gingadrinks.nl zodat we op de hoogte zijn. De verzegeling van de fles mag niet verbroken zijn bij een retour. Retour is steeds op kosten van de consument. Download hier het retourformulier. 

Is je artikel beschadigd? 

Stuur een mailtje naar hello@gingadrinks.nl en wij zorgen zo snel mogelijk voor een nieuwe fles! Voeg bij je e-mail een foto van de beschadiging toe en vermeld indien mogelijk ook het THT-nummer.

Een ander probleem? 

Stuur een mailtje naar hello@gingadrinks.nl en wij helpen jou zo snel mogelijk verder! 

Waar is mijn pakbon?

Een pakbon meesturen is niet meer verplicht. Daarom kiest GINGA ervoor om deze niet mee te leveren. Dit is beter voor het milieu. Uw bestelnummer kunt u terugvinden op onze verzendlabel. 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Je kunt jouw bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Bancontact of Paypal.