"Dat de opwarming van de aarde een serieus probleem is hoeven we gelukkig niet meer uit te leggen, maar de stap die GINGA zet naar een duurzame wereld wel !!"

Duurzaam drinken ?!

Alleen al in Nederland gaan er jaarlijks 1,5 miljard PET-flessen over de toonbank. Het maken, verpakken en vervoeren van frisdranken over de hele wereld zorgt voor tonnen aan afval en CO₂

Wist jij dat 80 tot 90% van jouw frisdrank uit water bestaat? Onze GINGA limonade siroop kun je perfect mengen met kraanwater. Ons kraanwater in Nederland heeft een hoge kwaliteit én is veel goedkoper. Hiermee bespaar je onnodige drankverpakkingen, opslagruimte, koelcapaciteit, een hoop gesjouw en kosten. Een fles GINGA staat gelijk aan een krat frisdrank van 24 flesjes. 

Dit is uiteindelijk beter voor het milieu én je portemonnee!

 

Van boer tot fles

Boeren met ecologische landbouw kunnen de wereldbevolking gemakkelijk voeden met minder vervuiling, uitspoeling, erosie, kunstmest en een lager verbruik van fossiele brandstoffen. Daarom vind GINGA het belangrijk om de boeren daarbij te helpen. Maar hoe doen we dat? Het antwoord is heel simpel: Al onze grondstoffen zijn ecologisch verantwoord !!

Vegan

GINGA gebruikt geen dierlijke ingrediënten zodat de hoeveelheid bos kan worden omgezet in vruchtbare ecologische landbouwgrond. Dit zorgt voor minder ontbossing en een lagere uitstoot van broeikasgassen, die verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering.

GINGA draagt met trots het V-label keurmerk (NL0326-0001 ).  De Vegetariërsbond beheert en controleert het V-Label keurmerk in Nederland. 

Recylce

GINGA zit in een handige glazen fles. Glas kan namelijk eindeloos worden gerecycled zonder kwaliteit te verliezen. 

Recyclen bespaart veel grondstoffen en energie. Je helpt het milieu als je de glazen fles van GINGA in de glasbak gooit. 

Onze flessen worden verpakt in karton en voorzien van een papieren tape.  Dus ZERO plastic! 

CO₂ Reductie

Het maken, verpakken en vervoeren van frisdranken over de hele wereld zorgt voor veel CO₂

Met onze 100% natuurlijke GINGA limonade siroop bieden wij een duurzaam en lokaal alternatief voor frisdrank. Hiermee bespaar je een hoop transportkosten en heel wat flesjes.

Bovendien wordt GINGA altijd klimaat neutraal vervoerd! 

Bankieren

Bij GINGA is groei meer dan een cijfer.

Verantwoord bankieren zorgt voor een positieve impact op mens en maatschappij. Daarom Bankieren we bij ASN Bank, een van de meest duurzame banken ter wereld.