Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis | € 4,95 verzendkosten | Boven de € 49 gratis verzending

"GINGA is de meest duurzame gemberdrank met natuurlijke toevoegingen en daar zijn we trots op!"

GINGA is geïnspireerd door de “Ginga Biri” bekend als de Surinaamse gemberbier en komt oorspronkelijk uit de Creoolse keuken. In deze gemberbier zit (anders dan de naam doet vermoeden) géén alcohol en géén bubbels. We noemen het gemberbier omdat het vroeger net als bier werd gebrouwen.

Mijn vader maakt het altijd op feestjes of als we gezellig met de familie bij elkaar komen. Een heerlijk, pittige én frisse drank. Ik ben er dol op! Dat brandende gevoel in je keel als je ijskoud verse gemberbier drinkt, geeft mij echt een typisch zomer gevoel.

Vele gemberdrankjes bevatten alcohol (Engelse ginger beer) of koolzuur (Ierse ginger ale). Deze gemberdrankjes bevatten veel suikers, kunstmatige toevoegingen (aroma's, kleurstoffen, extracten) en smaken niet zoals de "Ginga Biri" uit de Creoolse keuken.

De "Ginga Biri" van mijn vader inspireerde me om een ​​gemberdrank te ontwikkelen met een authentieke smaak zoals het gemberbier van mijn vader. Door onze duurzame, gezonde en unieke  samenstelling van gember, citroen en specerijen is GINGA ontstaan. 

Ons logo is een symbool voor pure kracht. De Indiaan is de oudste inwoner van Suriname en dat hebben we met trots verwerkt in ons logo!

Onze missie

Wij zetten ons in voor gezond & duurzaam drinken. Onze kracht bestaat uit het maken van een 100% natuurlijk en eerlijke gemberdrank dat goed is voor je gezondheid, goed is voor het milieu en een bijdrage levert aan de boeren. Het is puur en dat proef je!

Onze missie is om GINGA op zoveel mogelijk locaties te verkopen.