"GINGA is de meest duurzame gemberdrank met natuurlijke toevoegingen en daar zijn we trots op!"

GINGA is geïnspireerd door de “Ginga Biri” van mijn vader.

Deze Surinaamse gemberbier komt oorspronkelijk uit de Creoolse keuken. In deze gemberbier zit (anders dan de naam doet vermoeden) géén alcohol en géén bubbels. We noemen het gemberbier omdat het vroeger net als bier werd gebrouwen.

Mijn vader maakt het altijd op feestjes of als we gezellig met de familie bij elkaar komen. Een heerlijk, pittige én frisse drank.

Terence Deira en Frederik Deira

Onze uitdaging:  Het viel mij op dat de Surinaamse gemberbier alleen in de (Surinaamse) toko's verkrijgbaar is. Dit komt mede omdat de smaak te scherp is, waardoor het niet voor een ieder toegankelijk is om te drinken. 

Onze oplossing: De "Ginga Biri" van mijn vader inspireerde me om een ​​duurzame gemberdrank te ontwikkelen waarbij je zelf de pittigheid kan bepalen. Door de authentieke mix van gember, citroen, hibiscus en specerijen is GINGA ontstaan. GINGA is de perfecte balans tussen smaak en gezondheid. Eindelijk een gemberdrankje waarbij je geen vies gezicht hoeft te trekken wanneer je het drinkt !!

Ons logo is een symbool voor pure kracht. De Indiaan is de oudste inwoner van Suriname en dat hebben we met trots verwerkt in ons logo!

Onze missie

Wij zetten ons in voor gezond & duurzaam drinken. Onze kracht bestaat uit het maken van een 100% natuurlijk en eerlijke gemberdrank dat goed is voor je gezondheid, goed is voor het milieu en een bijdrage levert aan de boeren. Het is puur en dat proef je!

Onze missie is om GINGA op zoveel mogelijk locaties te verkopen.